lten

Vaikų maitinimo tvarkos aprašo tekstas skelbiamas čia:

https://e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAD/TAIS.411986/asr

 

                                                                       L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS VALGIARAŠTIS

Rugsėjo 14-18d.

 

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

Pusryčiai: ryžių kr. košė su sviestu ir trintų uogų padažu. Duoniukai su saldžia varškės užtepėle. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: avižinių dr. košė su sviestu, sausučiai. Kakava su pienu.

Pusryčiai: omletas, šviesi duona su sviestu, ž.žirneliai. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: manų kr. košė su cinamonu ir cukrumi. Šviesi duona su sviestu ir fermentiniu sūriu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: kvietinių kr. košė su sviestu. šviesi duona su pupelių užtepėle. Arbatžolių arbata nesaldinta.

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

Pietūs: daržovių sriuba. Kiaulienos kukulis, virtos grikių kr., daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: kopūstų sriuba su bulvėmis. Vištienos kepinukas su troškintomis ryžių kr. daržovių salotos su jogurtu. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: barščiai su pupelėmis. Jautienos ir kiaulienos mažylių balandėliai, bulvių košė, daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: žirnių sriuba. Troškintas kalakutienos kepsnelis, virtos avižinės kr. Daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: ryžių kr. sriuba su vištiena. Žuvies kukulis, bulvių košė su morkomis. Burokėlių salotos su ankštinėmis daržovėmis. Pagardintas stalo vanduo.

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

Vakarienė: keptos bulvės, daržovės, kefyras.

Vakarienė: virti varškėčiai su jogurto padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: makaronai su troškintos kiaulienos ir grietinės padažu. Daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: varškės pudingas su trintų uogų padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: pieniška makaronų sriuba. Šviesi duona su sviestu ir fermentiniu sūriu.


L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS VALGIARAŠTIS

Rugsėjo 7-11d.

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

Pusryčiai: kvietinių kr. košė, šviesi duona su sviestu ir fermentiniu sūriu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: kukurūzų kr. košė su cukrumi ir cinamonu. Duoniukai su varškės užtepėle. Nesaldinta arbatžolių arbata

Pusryčiai: penkių javų dr, košė su sviestu. Duoniukai su lydytų sūriu. Arbatžolių arbata su citrina.

Pusryčiai: virtas kiaušinis, ž.žirneliai, šviesi duona su sviestu. Kakava su pienu.

Pusryčiai: perlinių kr. košė su nerafinuotu aliejumi. Duoniukas su morkų užtepėle. Arbatžolių arbata nesaldinta.

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

Pietūs: žirnių ir perlinių kr sriuba. Kiaulienos maltinukas, virtos bulvės. Daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi. Pagardintas stalo vanduo

Pietūs: Bulvių sriuba su miežinėmis kr. Plovas su vištiena, daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: barščiai su bulvėmis. Troškintas jautienos maltinukas, arba jautienos befstrogenas, virtos bulvės, daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: daržovių sultinys su makaronais ir bulvėmis. Troškinta kalakutiena, virtos ankštinės daržovės. Daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: pupelių sriuba su vištiena ir bulvėmis. Žuvies maltinukas, arba kepta žuvis (riebi) su jogurto padažu. Virtos bulvės, burokėlių salotos ir daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

Vakarienė: kepti varškėčiai su trintų uogų padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: virti makaronai su sviesto ir grietinės padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: sklindžiai su jogurto ir uogienės padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: bulvių košė su brokoliais ir kiaulienos, grietinės padažas. Kefyras

Vakarienė: varškės, ryžių apkepas su trintų uogų padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

 

                                                L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS VALGIARAŠTIS

                                                                                              Rugpjūčio 31d., rugsėjo 1-4d.

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

 

Pusryčiai: miežinių kr. lošė su sviestu. saldinta kakava su pienu.

Vaisių salotos su jogurtu ir trintų uogų padažu.

Pusryčiai: omletas su sūriu, ž.žirneliai, daržovės, šviesi duona su sviestu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: makaronai su varške ir sviestu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: kukurūzų kr. košė su cukrumi ir cinamonu. Šviesi duona su sviestu ir fermentiniu sūriu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Pusryčiai: grikių kr. košė su nerafinuotu aliejumi. Šviesi duona su sviestu ir daržovėmis. Arbatžolių arbata nesaldinta.

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

Pietūs: trinta žirnių sriuba su skrebučiais. Kiaulienos mažylių balandėlis su virtom bulvėm ir daržovėms. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: kopūstų sriuba su bulvėmis. Vištienos maltinukas, virtos ryžių kr, daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi, daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: agurkinė sriuba su perlinėmis kr. Troškintas jautienos maltinukas, bulvių košė su brokoliais. Daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: barščiai su bulvėmis. Troškinta kalakutiena, virtos ankštinės daržovės. Daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi. Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs: pupelių sriuba su vištienos gabaliukais ir bulvėmis. Žuvies kukulis, bulvių košė, burokėlių salotos su obuoliais ir nerafinuotu aliejumi. Pagardintas stalo vanduo.

 

 

RUGINĖ DUONA

 

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

Vakarienė: varškės pudingas su trintų uogų padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: daržovių troškinys, šviesi duona su sviestu ir fermentiniu sūriu. Kefyras.

Vakarienė: lietiniai su jogurto ir uogienės padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: virti makaronai su vištienos ir grietinės padažu. Daržovės.

Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: pieniška kr. sriuba, šviesi duona su sviestu ir fermentiniu sūriu.

 

 

 

 

 

L/D ALKSNIUKAS PERSPEKTYVINIS VALGIARAŠTIS

  Rugpjūčio 24-28d

PIRMADIENIS

ANTRADIENIS

TREČIADIENIS

KETVIRTADIENIS

PENKTADIENIS

Pusryčiai:

grikių kr. košė su nerafinuotu aliejumi. Duoniukai su varškės užtepėle. Kakava su pienu

 

 

 

 

 

  Pusryčiai: penkių javų dr. košė. Duoniukai su lydytu sūriu. Arbatžolių arbata su citrina.

 

 

 

Pusryčiai: kukurūzų kr. košė su moliūgu ir sviestu. Natūralus jogurtas su trintų uogų padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta

 

 

 

Pusryčiai: kiaušinių košė, šviesi duona su sviestu, ž.žirneliai. Arbatžolių arbata nesaldinta.

 

 

 

 

Pusryčiai: ryžių kr. košė su sviestu, sausučiai. Arbatžolių arbata nesaldinta.

 

 

 

 

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

VAISIAI

Pietūs:

kiaulienos guliašas, bulvių košė, daržovės.

 

Pagardintas stalo vanduo.

Pietūs:

lęšių sriuba. Troškinta vištiena, virtos bulvės. Daržovių salotos su nerafinuotu aliejumi, daržovės. Pagardintas stalo vanduo

 

Pietūs: špinatų sriuba su bulvėmis. Virti jautienos kukuliai, virtos bulvės. Troškinti kopūstai, daržovės. Pagardintas stalo vanduo

Pietūs: barščiai su bulvėmis. Kalakutienos maltinukas, virtos ankštinės daržovės. Daržovių salotos su jogurtu. Pagardintas stalo vanduo

Pietūs: bulvių sriuba su miežinėmis kr. Žuvies maltinukas, arba kepta žuvis (riebi), bulvių košė su žirniais. Burokėlių salotos ir daržovės. Pagardintas stalo vanduo.

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

RUGINĖ DUONA

Vakarienė: trinta cukinijų/ moliūgų sriuba su grietinėle. Šviesi duona su sviestu ir fermentinių sūriu.

Vakarienė: sklindžiai su obuoliais ir jogurto, uogienės padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: varškės spygliukai su grietinės ir sviesto padažu. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: plovas su kalakutiena, daržovės. Arbatžolių arbata nesaldinta.

Vakarienė: makaronai su troškintos kalakutienos padažu, daržovės. Arbatžolių arbata nesaldinta.